Italiensk restaurang med äkta napolitanska pizzor

Hos oss når pizzakonst nya höjder tack vare den enastående mästaren Costantino Alvarez. Han är inte bara den banbrytande tränaren bakom svenska mästaren och europeiska proffsmästaren Giovanni Alvarez samt italienska mästaren och världsproffsmästaren Federico Alvarez – han är även den oslagbara pizzakonstnären med över 55 år i branschen.

Costantino’s resa började 1970 när två Napolitanska pizzaproffs delade med sig av hemligheterna bakom den perfekta Napolitanska pizzan, nu utförd med St Marzano helskalade tomater och den förfinade mozzarellan . Smaka på hans mästerliga skapelser, där han inte bara imponerar i boxningsringen utan även skapar magi i pizzerian. Upplev den ultimata smaksensationen på La Cantina – där tradition möter extraordinär kvalitet!

Hos oss förekommer det endast kvalitétsvaror från Italien

Vårt engagemang för enastående kvalitet strålar genom varje tugga på La Cantina i Borlänge. Vi står för ren italiensk hantverkstradition, där varje ingrediens är av högsta kvalitet. Vår hemlighet ligger i det Napolitanska Caputo-mjölet, robust nog att tåla 500 graders värme, och i vår state-of-the-art pizzaugn, den första i Sverige som gräddar på blott 60 sekunder med det innovativa Incolay-systemet – en modern tolkning av den klassiska napolitanska vedugnen.

 

Här introducerar vi stolt vår temporära Napolitanska pizza.

En sann samtida smakupplevelse, kännetecknas av sin lätta deg, långa jäsning och höga, bikakeliknande skorpa. För oss är det inte bara tiden, det är den intensiva hettan som skapar den oemotståndligt goda pizzan. Välkommen till en symfoni av smaker och hantverk på La Cantina, där varje tugga berättar en historia av passion för det genuina italienska köket.

Resultatet - en delikatess!

Buon appetito
Maestro

Semesterstängt
t.o.m. 4 aug